كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
ورود
1400/11/23 شنبه
ارتقا 140 پله‌ای شاخص جهانی وبومتریکس دانشگاه علوم پزشکی آبادان
معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آبادان از ارتقا 140 پله‌ای شاخص جهانی وبومتریکس این دانشگاه خبر داد.

دکتر سارا مبارک در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: با اعلام رتبه‌بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور براساس نظام رتبه‌بندی وبومتریکس در ماه ژانویه سال 2022 میلادی، شاخص جهانی وبومتریکس دانشگاه علوم پزشکی آبادان در مقایسه با ماه جولای سال 2021 میلادی 140 پله صعود داشته است.
وی گفت: رتبه‌بندی وبومتریکس معیاری برای نمود میزان فعالیت‌های علمی، پژوهشی و آموزشی وب‌سایت‌های دانشگاه‌ها و موسسات علمی و آموزشی بوده و بیانگر میزان توجه موسسات و دانشگاه‌ها به نشر اینترنتی است.
دکتر مبارک افزود: شاخص وبومتریکس یا رتبه‌بندی وب‌سایت دانشگاه‌ها و موسسات علمی دنیا بر مبنای سه شاخص؛ تعداد ارجاع یا لینک‌های برقرار شده از سایر سایت‌ها به سایت دانشگاه، تعداد استنادات 210 نویسنده پراستناد دانشگاه در گوگل اسکالر، تعداد مقالات کیفی دانشگاه قرار گرفته شده در بین 10 درصد مقالات پراستناد موضوع مربوطه در سایت Scimago است.