یکشنبه 30 خرداد 1400
ایمیل دریافت کننده :
موضوع ایمیل :

1399/11/20 دوشنبه

برگزاری جلسه وبومتریک دانشکده علوم پزشکی آبادان.

جلسه بررسی عملکرد رابطان زیرپرتال‌های دانشکده علوم پزشکی آبادان با محوریت موضوع شاخص وبومتریک به ریاست قائم مقام این دانشکده برگزار شد..

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان در این جلسه که با حضور دکتر حجت‌اله جانبی، قائم مقام دانشکده علوم پزشکی آبادان و ریاست وی برگزار شد، ادمین‌های زیرپرتال‌های واحدها و مجموعه‌های مختلف این دانشکده نیز حضور داشتند و در خصوص آخرین وضعیت شاخص وبومتریک دانشکده یادشده و ارتقای شرایط موجود به تبادل‌نظر پرداختند.
درج لینک دانشکده علوم پزشکی آبادان در وب‌سایت‌های معتبر، برگزاری کارگاه آموزشی خبرنویسی، برطرف کردن مشکلات ساختاری آی‌تی در این حوزه، حضور بیشتر و پررنگ‌تر در رسانه‌های مجازی و ... از مباحث مطرح شده در این جلسه بودند.
گفتنی است با اعلام نتايج رتبه‌بندي دانشگاه‌های علوم پزشكی كشور براساس نظام رتبه‌بندی وبومتريكس در ژانويه ۲۰۲۱ دانشکده علوم پزشکی آبادان در مقايسه با جولای ۲۰۲۰ ميلادی از رتبه ۱۵۷۹۳ با بیش از ۱۰۸۰۰ پله صعود به رتبه ی ۴۹۷۶ در سطح جهانی دست یافته است.
ارتقای این شاخص جهانی باعث شد تا دانشکده علوم پزشکی آبادان در بین دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور نیز 5پله صعود کند و رتبه نخست را در بین دانشکده‌های علوم پزشکی کسب کند.
وبومتریک رتبه‌بندی وب‌سایتهای دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی دنیا توسط آزمایشگاه سایبرمتریک (CINDOC) واحدی از انجمن ملی تحقیقات اسپانیا (CSIC) است و در آن بیش از ۲۴ هزار دانشگاه دنیا بر اساس اطلاعات مبتنی بر وب آنها تحلیل می‌شوند.
آرشیو
كلمات كليدی :علوم پزشکی آبادانزیرپرتال‌های دانشکده علوم پزشکی آبادانادمین‌های زیرپرتال‌هایجولای ۲۰۲۰ژانویه 2021سایبرمتریک (CINDOC)انجمن ملی تحقیقات اسپانیا (CSIC)