شنبه 3 مهر 1400
موضوع ایمیل :

اخبار واحد فناوری اطلاعات

1399/8/26 دوشنبه

جلسه راهکارهای بهبود رتبه دانشکده علوم پزشکی آبادان در وبومتریک .

پیش از ظهر امروز جلسه راهکارهای بهبود رتبه دانشکده علوم پزشکی آبادان در وبومتریک با حضور دکتر حجت اله جانبی؛ قائم مقام ریاست دانشکده و جمعی از مسئولین و کارشناسان فناوری اطلاعات و روابط عمومی واحدهای تابعه در محل دفتر این ریاست برگزار شد..

دکتر حجت اله جانبی هدف از برگزاری این جلسه را بهبود و ارتقای رتبه دانشکده در بین سایر دانشگاههای علوم پزشکی کشور در زمینه وبومتریک دانست و اظهار داشت: باتوجه به ظرفیت های موجود و همکاران با استعداد انتظار می رود دانشکده علوم پزشکی آبادان همانند سایر شاخص ها در شاخص وبومتریک نیز جزو برترین ها باشد و این میسر نمی شود مگر با همکاری و همراهی همه ی واحدهای تابعه که امیدواریم با همت تمامی همکاران در همه زیر پرتال ها به سرعت به این مهم دست یابیم.وی گفت: افزایش تولید و انتشار محتوای علمی، آموزشی، اطلاعاتی و خبری موجود در زیر پرتال ها و ارائه محتوای به روز از جمله موارد  بسیار مهم در ارتقای رتبه این دانشکده در وبومتریک است که باید مورد توجه معاونین، مدیران و مسئولین ذیربط قرار گیرد.در ادامه این نشست گزارشی از وضعیت پرتال ها و زیرپرتال ها از سوی مسئول پورتال دانشکده علوم پزشکی آبادان ارایه شد و سپس در خصوص مسایل و مشکلات موجود در واحدهای تابعه بحث و تبادل نظر شد.

www.abadanums.ac.ir