دانشکده علوم پزشکی آبادان در نخستین همایش استفاده از آمار و اطلاعات در نظام سلامت به رتبه سوم رسید.
به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، همایش«استفاده از آمار و اطلاعات در نظام سلامت» یکم و دوم آبان ماه ۹۷ در مرکز همایش‌های رازی تهران برگزار شد و دانشکده علوم پزشکی آبادان در بخش«سالنامه آماری» به عنوان سومی دست یافت.
دکتر علی اکبر حقدوست، معاون برنامه‌ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت، در این همایش حضور داشت.
آمار و تصمیم‌گیری (داده، اطلاعات و داشبوردها، خرد)، آمار و نظام جمع‌آوری داده‌ها (بهداشت، درمان، آموزش)،   آمار و تبادل داده و اطلاعات (درون و برون‌بخشی، مسائل تکنیکال، فنی و اخلاقی) و آمار و ساختارهای قانونی از محورهای این همایش بودند.

تعداد بازديد اين صفحه: 128880
تعداد بازديد کنندگان سايت: 20302873 تعداد بازديد زيرپورتال: 320058 اين زيرپورتال امروز: 474 سایت در امروز: 8469 اين صفحه امروز: 157