مرور یافته‌ها در زمینه تأثیر مکمل یاری کلرلا ولگاریس بر پروفایل لیپیدی در بزرگسالان انجام شده است. مرور یافته‌ها در زمینه تأثیر مکمل یاری کلرلا ولگاریس بر پروفایل لیپیدی در بزرگسالان از طریق اجرای یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز بر روی کارآزمایی‌ های بالینی تصادفی شده. بر اساس تجزیه و تحلیل دوزپاسخ، اثر کاهشی مکمل کلرلا ولگاریس بر سطوح LDL-C در دوزهای بین 0 تا 1500 میلی گرم در روز مشاهده شد، در حالی که در مقادیر بالاتر، این اثر قابل توجه نیست.مکمل یاری کلرلا ولگاریس تأثیر مفیدی بر سطوح TC و LDL-C ( ال دی ال کلسترول) داشته و هیچ تأثیر معنی‌داری بر سطوح TG ( تری گلیسرید) و HDL-C( اچ دی ال کلسترول) ندارد.

کلیدواژه ها: پروفایل لیپیدی | کلرلا ولگاریس | کلسترول |

گروه مخاطب: متخصصان و پژوهشگران

عنوان پروژه: تأثیر مکمل یاری کلرلا ولگاریس بر پروفایل لیپیدی در بزرگسالان: یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز بر روی کارآزمایی‌ های بالینی تصادفی شده
مجری اصلی: معصومه اسدی   |   همکاران: امید صادقی، نوید شرافتی، سارا مبارک، وصال بیدشکی، مهرداد بهزادی   |   تاریخ اتمام طرح: 1401/1/9   |   کد طرح: 1324