1401/9/9 چهارشنبه

برگزاري جلسه کارگروه سايبري و الکترونيک پدافند غيرعامل.

جلسه کارگروه سايبري و الکترونيک پدافند غيرعامل دانشگاه علوم پزشکی آبادان برگزار شد..

به گزارش خبرنگار وبدا از آبادان، جلسه کارگروه سايبري و الکترونيک پدافند غيرعامل،  ظهر چهار‌شنبه 9 آذرماه، با حضور دکتر نادر نقیبی، رئيس اداره پدافند غيرعامل و مهندس سارا یلالی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات و رئیس کارگروه سایبری و الکترونیک پدافند غیرعامل دانشگاه اعضای این کارگروه برگزار شد.

در اين جلسه مسائل و ملاحظات امنيتي در حوزه فضاي سايبري مورد بررسي و تفحص قرار گرفت و برنامه‌ريزي‌ها و هماهنگي هاي لازم در خصوص افزايش سطح امنيت و تاب آوري در مواقع بروز بحران بعمل آمد.

شایان ذکر است در این نشست، مهندس کنعانی دبیر جلسه، در خصوص سناریوبحران قطع سامانه HIS بیمارستان به تبیین وبه تشریح این موضوع پرداخت.
كلمات كليدی :مهندس سارا یلالیدکتر سید نادر نقیبیپدافند غیر عاملمانور دورمیزی پدافند غیر عامل