1401/8/3 سه‌شنبه

راه‌اندازی سامانه پیامکی جواب‌دهی آزمایش‌ها در دانشگاه علوم پزشکی آبادان.

به کوشش مدیریت آمار و فناوری اطلاعات، سامانه پیامکی جواب‌دهی آزمایش‌ها در دانشگاه علوم پزشکی آبادان راه‌اندازی شد..

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، مهندس سارا یلالی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی آبادان از راه‌اندازی سامانه پیامکی جواب‌دهی آزمایش‌ها در این دانشگاه خبر داد.

وی بیان نمود: با توجه به ضرورت‌های روز جامعه در راستای هم‌گام شدن با پیشرفت بدون توقف تکنولوژی و به منظور تسهیل امور شهروندان در زمینه دسترسی آسان به پاسخ آزمایش‌های سلامت‌سنجی سامانه پیامکی جواب‌دهی آزمایش‌ها راه‌اندازی شد.

ایشان ضمن بیان عدم نیاز مراجعه حضوری به آزمایشگاه‌های تحت پوشش این دانشگاه گفت: شهروندان با دریافت پیامک از شماره 10009799 که حاوی آدرس اینترنتی result.abadanums.ac.ir است می‌توانند بعد از انتخاب شهر و بیمارستان و وارد کردن نام کاربری و رمز عبور قیدشده در برگ رسید آزمایش‌های خود، جواب آن را دریافت کنند.
كلمات كليدی :مدیریت آمار و فناوری اطلاعاتدانشگاه علوم پزشکی آبادانسامانه پیامکی جواب‌دهی آزمایش‌هادریافت جواب‌ آزمایش‌ها