1400/11/4 دوشنبه

راه‌اندازی سامانه صدور کارت دیجیتال واکسن و نتیجه آزمایش کرونا به زبان انگلیسی در دانشگاه علوم پزشکی آبادان.

مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی آبادان از راه‌اندازی سامانه صدور کارت دیجیتال واکسن و جواب‌دهی تست کرونا دیجیتال به زبان انگلیسی خبر داد..

مهندس سارا یلالی، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی آبادان در گفتگو با خبرنگار وبدا در آبادان اظهار کرد: در خصوص رفع نیاز شهروندان متقاضی پاسخ آزمایش‌های PCR به منظور خروج از کشور، سامانه صدور کارت واکسن دیجیتال کرونا به زبان انگلیسی دارای کد الکترونیکی QR و قابلیت تایید اصالت، در این دانشگاه راه‌اندازی شد.

وی گفت: متقاضیان می‌توانند به منظور دریافت کارت واکسن دیجیتال کرونا به زبان انگلیسی، پس از مراجعه به وبگاه سلامت نگار به آدرس Phr.abadanums.ac.ir، با وارد نمودن اطلاعات هویتی خویش و انتخاب گزینه دریافت پیامک حاوی لینک نتیجه آزمایش، نسبت به دریافت فایل pdf کارت واکسن دارای کد QR اقدام نمایند.
كلمات كليدی :مدیریت آمار و فناوری اطلاعاتدانشگاه علوم پزشکی آبادانکارت واکسن دیجیتال کرونا