کارگاه آموزش
1398/6/9 شنبهبا حضور ریاست دانشکده علوم پزشکی آبادان
از کارکنان نمونه ی معاونت غذا و دارو آبادان تقدیر شد
آیین گرامیداشت روز کارمند و تقدیر از کارمندان نمونه دانشکده علوم پزشکی آبادان در سالن اجتماعات ستاد برگزار شد.

.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی آبادان، روز شنبه 9 شهریور ماه 98، مراسم تقدیر از کارمندان نمونه در سالن اجتماعات دانشکده علوم پزشکی آبادان برگزار شد.

در این مراسم که با حضور "دکتر سلمان زاده" رییس دانشکده، "دکتر بهشتی" سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع"، دکتر مجیری" معاون غذا و دارو و دیگر مدیران و مسئولین دانشکده برگزار شد، در این جشن از کارکنان منتخب دانشکده علوم پزشکی  آبادان به عنوان کارمند نمونه تقدیر شد.

در ادامه مراسم از "دکتر پویا جعفری مسئول واحد حقوقی" بعنوان کارمند نمونه سال 1398،معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان با اهدای لوح تقدیر و هدیه قدردانی گردید .

در پایان، مراسم با مسابقه، اجرای مداحی و اهدای جوایز به کارکنان نمونه از سوی رئیس دانشگاه و جمعی از مدیران همراه بود.

بیشتر
تعداد بازديد اين صفحه: 164464
تعداد بازديد کنندگان سايت: 103497110 تعداد بازديد زيرپورتال: 3488328 اين زيرپورتال امروز: 4925 سایت در امروز: 162233 اين صفحه امروز: 22