.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان از اضافه شدن تجهیزات جدید به این دانشکده خبر داد.

دکتر حجت‌اله جانبی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: 6دستگاه مانیتور کنار تخت و یک دستگاه مانیتور مرکزی جمعا به ارزش ریالی یک میلیارد و 60میلیون ریال برای بیمارستان شهید بهشتی آبادان خریداری شد.

وی همچنین از اضافه شدن یک دستگاه اتوکلاو بخار به ارزش 2میلیارد 70میلیون ریال به بیمارستان شهید بهشتی خبر داد و افزود: این خریدهای جدید از محل اعتبارات دانشکده علوم پزشکی آبادان و توسط اداره تجهیزات پزشکی صورت گرفت.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: با توجه به قدیمی و مستهلک شدن دستگاه‌های قبلی، جایگزینی دستگاه‌های جدید لازم بود.

تعداد بازديد اين صفحه: 263887
تعداد بازديد کنندگان سايت: 103687088 تعداد بازديد زيرپورتال: 1007121 اين زيرپورتال امروز: 2988 سایت در امروز: 115246 اين صفحه امروز: 22