كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
ورود
1398/7/20 شنبه
13 مصدوم و 2 فوتی در تصادف‌های صبح امروز جنوب غرب خوزستان
سخنگوی ستاد اربعین دانشکده علوم پزشکی آبادان از مصدوم شدن 14 نفر و فوت شدن یک نفر از زوار اربعین حسینی در وقوع تصادف‌های صبح امروز در جنوب غرب خوزستان خبر داد.

.

دکتر امین منصور دقایقی پیش در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: تصادف نخست ساعت ساعت 8:25 دقیقه صبح در نزدیکی دروازه وروی جاده خرمشهر-اهواز بر اثر برخورد زنجیره‌ای خودروهای پراید، سمند و آردی محقق شد.

وی افزود: در تصادف یاد شده 8نفر مصدوم شدند که با اعزام 3کد آمبولانس مصدومان به بیمارستان ولیعصر(عج) خرمشهر و آیت‌اله طالقانی آبادان اعزام شدند.

این مقام مسئول دانشکده علوم پزشکی آبادان بیان کرد: حادثه بعدی نیز ساعت 10:17 دقیقه در مسیر شادگان به سمت بندرامام خمینی بر اثر واژگونی خودروی ام وی ام شکل گرفت که متاسفانه در این اتفاق 2 زائر (یک خانم 40ساله و یک کودک 4ساله) جان خود را از دست دادند.

وی در همین خصوص گفت: در این تصادف نیز 5کد آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند و 5مصدوم را به بیمارستان‌های شهید معرفی‌زاده شادگان منتقل کردند.

بیشتر