كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
ورود
1398/7/20 شنبه
۵۳ مصدوم و ۵کشته به دنبال تصادف در خاک عراق
سخنگوی ستاد اربعین دانشکده علوم پزشکی آبادان از کشته شدن ۵نفر به دنبال تصادف در خاک عراق خبر داد.

دکتر امین منصور صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وبدا در آبادان اظهار داشت: طی ۲تصادف صورت گرفته در خاک عراق متاسفانه ۵هموطن جان خود را از دست داده و ۵۳ نفر نیز مصدوم شدند.
وی با بیان اینکه بیشتر مصدومان مشکل شکستگی دست و پا داشتند افزود: به همت پرسنل فوریتهای پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان، مصدومان به بیمارستان‌های ولیعصر خرمشهر، آیت اله طالقانی شهید بهشتی، امام خمینی و ۱۷ شهریور آبادان اعزام شدند.
سخنگوی ستاد اربعین دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: برای انتقال سریع مصدومان به بیمارستان، ۲اتوبوس آمبولانس و ۱۵ کد آمبولانس به نقطه مرزی اعزام شدند.